Robert Levöleger

Als sales & marketing professional is Robert

Als sales & marketing professional is Robert creatief, conceptueel en strategisch sterk en houdt hij van een no-nonsense aanpak. Hij werkt graag vanuit een krachtig verhaal en passende positionering aan een optimale communicatie met de markt. Zijn stijl kenmerkt zich door overtuigende communicatie- en onderhandelingsvaardigheden.

Hij werkte onder andere bij Grolsch, Auping en diverse bedrijven in de grafische communicatiebranche. Als CEO en manager was hij gefocust op de verbetering van de organisatie zodat mensen in staat gesteld werden verantwoordelijkheid te nemen en er uiteindelijk ruimte voor creativiteit kon ontstaan.

Robert opereert graag in commerciële omgevingen waarin de klant centraal staat. Hij focust hierbij op het leveren van toegevoegde waarde in ruil voor een hoge klantentevredenheid en financiële resultaten. Hoewel hij het realiseren van zakelijke doelen zoals het creëren van winst belangrijk vindt, heeft hij ook graag oog voor de zachtere kant; mens en milieu dienen met het grootste respect behandeld te worden.

“Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail!”

Ralph Waldo Emerson

 

Terug naar Over ons