Karin Bakker

Karin is een gepassioneerd ondernemer en design

Karin is een gepassioneerd ondernemer en design thinker die vanuit hart en ziel vernieuwing brengt in organisaties. Opgeleid als industrieel ontwerper aan de TUDelft en inmiddels ruim 20 jaar ervaring in diverse directie functies bij bedrijven als  Nederlandse Spoorwegen, IKEA, Trendhopper, Bataviastad Outlet Shopping en POSTNL ecommerce.

Karin schakelt makkelijk tussen strategie en operatie, tussen nu en (over)morgen en zet de eindgebruiker centraal in denken en doen. En als het echt lastig wordt, echt anders moet of mensen het even niet meer zien, dan is Karin op haar best! Zij ziet altijd nieuwe mogelijkheden en verleidt haar team met veel energie en humor om te vertrouwen, alles te geven en zichzelf te overtreffen. De route naar betekenisvolle vernieuwing is immers “a bumpy road”: via nieuwsgierig ontdekken, durven loslaten en vertrouwen op brains, intuitie en flow. Geen gemakkelijke route, wel een heel avontuurlijke en succesvolle!

Ik geloof dat de wereld aan het ontwaken is. Dit ontwaken gaat gepaard met disruptie, onrust en tegenkracht. Maar de groei in bewustzijn, de transformatie, is onomkeerbaar. We worden ons meer en meer bewust van de samenhang der dingen. Van onze verantwoordelijkheid om die samenhang te dienen, te koesteren en te voeden. En van ons grote potentieel om onze wereld werkelijk te veranderen, NU, samen met een gestaag groeiende coalitie van andere wakkere leiders.”

Karin Bakker

 

Terug naar Over ons