Gerrit Bruggeman

Gerrit heeft vele jaren gewerkt in de

Gerrit heeft vele jaren gewerkt in de internationale mode- en retail industrie, o.a. bij De Bijenkorf, Mexx en Van Laack. Daarna heeft hij een advies, interim management en commissariaatspraktijk opgestart waarbij hij vele bekende en onbekende ondernemingen heeft geadviseerd op strategie, groei, branding, distributie, leiderschap en cultuur.

Sinds 2011 is hij zich steeds meer gaan bezighouden met de transitie van organisaties naar duurzaamheid. Als boardroom advisor begeleidt hij met veel energie en ambitie toonaangevende bedrijven in de transformatie naar een duurzame en circulaire toekomst, waaronder het Cradle to Cradle Insititute, McDonough Braungart Design Chemistry (MBDC), Royal Auping en Van Houtum. In dit proces worden alle belangrijke stakeholders betrokken en staan mindset, leiderschap cultuur en strategie centraal. Het resultaat is een blijvende verandering van strategie, cultuur, processen, producten en diensten.

“Ik geloof in een wereld waar we met 10 of 12 miljard mensen in overvloed en harmonie kunnen samenleven. Daarvoor dienen we anders met onszelf, elkaar en de aarde om te gaan. Ik ervaar dat de transitie naar duurzaamheid een enorm gevoel van passie en trots teweegbrengt in organisaties en tegelijkertijd leidt tot een verbetering van de resultaten. In het werken met mensen hecht ik veel waarde aan integriteit, eerlijkheid, authenticiteit en respect.”

Gerrit Bruggeman

 

Terug naar Over ons